ОТСТЪПКА
-62%
19.90лв.
реална цена 53лв.
СПЕСТЯВАШ 33.10лв.
Купени 57
О неее ... ти стигна до оферта която е изтекла. Ако не искаш повече да изпускаш готините оферти запиши се за нашия email бюлетин с оферти.
Подстригване, измиване, масаж на скалпа и изсушаване със стилизиращи продукти на Matrix или L'Oreal Professional + маникюр с лак OPI + масаж на ръцете за 19.90лв. вместо 53лв. в салон за красота Angel Face – Варна

Перфектни от глава до пети със стилна прическа и маникюр в модни цветове!

 

Стилна прическа - Прическата трябва да подчертава естествените Ви черти и красота. В фризьорски салони Angel Face ще Ви направят прическа, която изглежда добре и е точно за Вас!


Масаж на скалпа – масажът не е само с цел релаксиране и успокояване. Той е и добър начин да се предпазят скалпа и косата. Без значение дали се извършва вкъщи или от специалист, масажът на скалпа е предпоставка за здрава коса. Тъй като скалпът е кожа, а кожата е отделен орган, масажът помага да се освободи излишното количество себум, което може да запуши фоликулите. Масажирането на скалпа стимулира кръвообращението и по този начин предотвратява косопада . Дори може да премахне леко главоболие.

 

Маникюр- Добре поддържаните ръце не остават незабелязани и допринасят за цялостната визия на човека. Крайния резултат са перфектно оформени и лакирани нокти. Повдигнете самочувствието си чрез професионалния маникюр в салоните за красота Angel Face.

 

Процедурата включва:

  1. Отстраняване на стария лак или заздравител;
  2. Оформяне на ноктите по желаната форма и дължина;
  3. Поставяне на ръцете във вана с ароматни соли;
  4. Избутване или изрязване на кутикулата;
  5. Хидратиране на ръцете с отпускащ масаж;
  6. Обезмасляване на нокътната плочка;
  7. Нанасяне на основа;
  8. Лакиране с лакове на OPI;
  9. Покриване с топ лак;
  10. Изсушител за бързо съхнене.

 

Масаж на ръце - Ръцете ни вършат толкова много работа, а ние полагаме минимални грижи за тях. Бърз и лесен начин да им помогнем е масаж на ръцете. Масажът на ръцете действа благотворно върху здравословното ни състояние като цяло. Това се дължи на рефлексогенните зони, с които са наситени дланите ни. Също като стъпалата, дланите на ръцете ни имат рефлексогенни зони, всяка от които отговаря на определен орган от тялото ни. Колкото по-правилно и внимателно правим масаж на дланите, толкова по-добре се отразява на здравословното ни състояние

  • Едно лице може да закупи неограничен брой ваучери.
  • Всеки закупен може да се използва в периода: 13.06.2011г – 13.08.2011г.
  • Необходима е предварителна резервация на час по телефон.
  • ВАЖНО: Посочената отстъпка важи единствено при закупуване на ваучера от сайта napolovina.com.

Angel Face има салони за красота в централната част на най-големите и развити градове на страната - Варна, София, Бургас, както и в Испания - Мадрид. Angel Face е козметичният салон, който се грижи за визията на много от известните личности в България.

 

Салоните от веригата работят само с висококачествени и доказани на европейския и световен пазар козметични продукти и технологии. Професионалистите, които работят във веригата салони за красота, имат амбицията и уменията да издигнат нивото на козметичните процедури на световно равнище.

 

В Angel Face може да се възползвате от: процедури за лице, естетична медицина, общовъзстановителни и лечебни масажи на тяло, антицелулитни програми, SPA терапии, солариум, маникюр, педикюр, ноктопластика,фризьорство,сауна,професионален грим,пиърсинг.

 

„Angel Face” създават и първият в България мобилен салон за красота - доказан и надежден начин за разкрасяване, релакс, качествено и бързо обслъжване на клиентите в предпочитана от тях обстановка – дом или офис. Повече информация тук.

 

В секцията „Препоръчано от "Angel Face" ще намерите най-актуалните в момента процедури! Повече информация тук.


Салон за красота Angel Face   

 

гр. Варна

бул. Съборни 4
(на гърба на археологическия музей)

Виж на картата

 

Работно време:

Понеделник – Неделя

09:00 – 21:00

 

Tелефон: 052/ 61 61 74;  0879 61 61 77

 

 http://www.angelface-bg.com

 

angelfacebg@abv.bg

 

Facebook страница


Napolovina.com © 2011 - 2014. Всички права запазени. | Карта на сайта | Всички оферти | napolovina Подстригване и маникюр