ОТСТЪПКА
-73%
99лв.
реална цена 370лв.
СПЕСТЯВАШ 271лв.
Купени 15
О неее ... ти стигна до оферта която е изтекла. Ако не искаш повече да изпускаш готините оферти запиши се за нашия email бюлетин с оферти.
Избелване на зъби с иновативната система Pola Office, почистване на зъбен камък с ултразвук и oбстоен стоматологичен преглед за 99лв. вместо 370лв. при д-р Минков

Красивата и бяла усмивка може да се превърне във Вашия най-красив аксесоар! Белите зъби ще Ви придадат самочувстие и чар, който ще омагьоса всички около Вас!

 

Услугата включва:

  1. Обстоен стоматологичен преглед;
  2. Почистване на зъбен камък с ултразвук и полиране с AIR FLOW – апарат за допълнително полиране със сода. Продължителност около 45 мин.
  3. Избелване на зъбите със системата Pola Office. Продължителност около 30 мин.

 

 

Преди да пристъпите към избелване на зъбите, е важно да знаете:

 

  • За да се проведе избелване на зъби, трябва да имате здрави зъби и венци. Ако има възпаление на венците, процедурата се разделя на две - първо се прави почистване и след 5 дни избелване.
  • Процедурата не е подходяща за бременни жени и деца под 14 годишна възраст.
  • Не се избелват съществуващи пломби, коронки и фасетки.
  • 10 дни след избелването НЕ трябва да се приемат силно оцветени храни и напитки като цвекло, кафе, чай и др. Желателно е и да не се пуши.

 

За избелващата система Pola Office

 

Pola Office е най-бързата система за избелване на зъби. Докато повечето избелващи процедури отнемат около 1 час, с Pola Office Вашите зъби ще станат искрящо бели само за 30 мин! Краткото времетраене на процедурата и уникалните съставки за намаляване на чувствителността на зъбите гарантират Вашия комфорт по време и след процедурата. Препоръчително е избелването с Pola Office веднъж годишно.

 

Какво представлява зъбният камък и как се отстранява?

 

Зъбният камък е минерализирана зъбна плака, която се отлага по зъбните повърхности. Грапавата му повърхност го прави идеално място за натрупване на патогенни микроорганизми. Именно за това редовното почистване на зъбния камък (от стоматолог) и недопускане натрупването на плака (ефективно миене на зъбите) е гаранция за здрави зъби, свеж дъх и чаровна усмивка. Ултразвуковият апарат за почистване на зъби се използва за премахване на грубите отлагания на зъбен камък.

 

След почистване с ултразвуков апарат се прави фино полиране с AIR FLOW – апарат за допълнително полиране със сода. Успешно се премахват налепите и оцветяванията по повърхността на зъбите.

  • Едно лице може да закупи неограничен брой ваучери.
  • Всеки закупен може да се използва в периода: 01.06.2011г – 01.09.2011г.
  • Необходима е предварителна резервация на час по телефон.
  • ВАЖНО: Посочената отстъпка важи единствено при закупуване на ваучера от сайта napolovina.com

Евгени Минков учи биология и химия в столичното 30-то СОУ, а след това специализира Стоматология във Висш медицински институт в гр.Пловдив. Д-р Минков е магистър на Медицинска академия – гр. София. След четиригодишна успешна практика, стоматологът отваря собствен кабинет в София. Посещава множество курсове и семинари. Член е на Българското ендодонтско общество. Д-р Минков притежава сертификати за триизмерно запълване на коренови канали, имплантология, протезиране в/у импланти и костозаместване, съвременни техники за обтуриране на коренови канали и актуални аспекти в денталната медицина. 

 

В кабинета си предлага следните услуги:

 

  • Естетично зъболечение, избелване, фасети
  • Лечение на парадонтоза
  • Протези, Valplast, шини
  • Металокерамика, цирконии - Lava 3M ESPE, злато, златокерамика
  • Хирургия, хемисекция, апикална остеотомия
  • Д-р Минков има договор с НЗОК

 

Кабинетът разполага със собствена зъботехническа лаборатория, която служи за изработване на корони и мостове, профилактичен апарат AIR FLOW за почистване и избелване на зъби, ендодонски наконечник за обработка на коренови канали - за лечение на пулпити и периодонтити.


Д-р Минков

ЕТ „ЮРЪПДЕНТ-Е.Минков-АИПДП”

 

Гр. София,ж.к. Красна поляна-2, бл. 38, ет. 4, ап. 19
(на ълъла на бул. Възкресение и бул. Никола Мушанов)

 

Виж на картата

 


Работно време:
Понеделник – Петък: 10:00 ч. - 19:00 ч.


Тел.: (02) 929 09 01; 0887 22 57 16

 

Имейл: dr.e.minkov@gmail.com

Уебсайт: www.стоматолог-зъболекар.com


Napolovina.com © 2011 - 2014. Всички права запазени. | Карта на сайта | Всички оферти | napolovina Избелване на зъби